Vedlikehold av produkt og innhold

Har du nylig mottatt et nytt produkt fra oss?

Her finner du all informasjon om hvordan du tar best mulig vare på produktet ditt.

STEAMING / STRYKING:

Når du først mottar et produkt fra oss kan du oppleve at det har oppstått noen rynker under pakking og frakt. 
Vi anbefaler deg å investere i en god håndholdt steamer, for å oppnå best mulig resultat før bruk.

Når steameren er klar, henger du kjolen på en kleshenger og glir steameren jevnt over stoffet, hold steameren rett fremfor overflaten av produktet. Beveg steameren fra toppen av kjolen og nedover, og pass på å behandle alle områder jevnt. For best resultat, strekk forsiktig stoffet mens du damper for å hjelpe til med å fjerne rynker. Etter dampingen lar du kjolen henge og tørke før du bruker den. Med riktig bruk av en steamer kan du enkelt og raskt gi din nye kjole et friskt utseende uten behov for strykejern.

TIPS: Heng opp produktet ditt på badet mens du dusjer, så vil dampen fra dusjen naturlig hjelpe til med å glatte ut rynkene i produktet. 

Grunnen til at våre produkter må vedlikeholdes er at vi kun bruker gode naturlige stoff i produktene våre, slik at disse skal føles behagelig mot kroppen, puste godt og holde i lang tid. 

VASKEINSTRUKSER: 

Så og si alle våre produkter kan vaskes og steames/strykes.

Vask produktet på 30 grader håndvask, på lav sentrifugering. Vi anbefaler å bruke vaskepose, da dette skåner produktene i vask. Bruk skånsomt vaskemiddel, ikke bruk tøymykner eller andre sterke midler, da dette kan misfarge og skade stoffet. 

Unntak: Vi anbefaler ikke å vaske ull-produkter, Milano jacket eller Summer Star da disse er produkter som kan skades ved vask. De kan fint renses.  

Produktet tørkes flatt liggende på tørkestativ. 

Alle våre produkter kan steames, eller strykes på lav varme. 

Innhold 

LIN

Lin er et naturlig fiber som kommer fra planten Linum usitatissimum, også kjent som linplanten.
Lin krever spesiell omsorg for å bevare sin skjønnhet og holdbarhet. Lin kjoler er elegante og tidløse plagg som gir en luftig og sofistikert følelse. Linets naturlige holdbarhet og pusteegenskaper gjør det til det ideelle valget for kjoler. Når du bærer en lin kjole, vær oppmerksom på at lin kan rynke mer enn andre stoffer. Dette er en del av linets unike karakter, men du kan redusere rynkene ved å henge kjolen opp på en kleshenger når den er fuktig, og la den tørke naturlig. Når det gjelder vask, bør lin kjoler håndteres skånsomt med milde vaskemidler og unngå overdreven varme, som kan påvirke stoffets struktur og farge. Med riktig pleie vil din lin kjole forbli vakker og behagelig å bære i lang tid.

BOMULL

Bomull er et populært stoff valg blant mange på grunn av dens allsidighet og komfort. Bomull er et pustende stoff som føles behagelig mot huden, noe som gjør det ideelt for varme sommerdager eller som et lett lag på kjøligere dager. Disse kjolene kommer i et bredt utvalg av stiler og mønstre, og kan tilpasses alt fra avslappede hverdagsantrekk til mer formelle anledninger avhengig av designet. En av de store fordelene med bomullskjoler er at de er enkle å vedlikeholde - de kan vanligvis vaskes i maskin på en skånsom syklus og tørkes luftig. Med riktig pleie kan en bomullskjole være et pålitelig og stilfullt plagg i garderoben din i lang tid. 

 

TENCEL

Tencel kjoler er en populær og miljøvennlig klesvalg. Laget av cellulose fra tremasse, er Tencel-stoffet naturlig mykt, slitesterkt og har gode pusteegenskaper. Disse kjolene tilbyr en perfekt blanding av komfort og stil, og er ideelle for både hverdags- og festantrekk. Tencel-stoffet har også en elegant glans og faller vakkert på kroppen, noe som gir et luksuriøst uttrykk til kjolen. Når det gjelder pleie, bør Tencel kjoler vaskes skånsomt med milde vaskemidler og tørkes luftig for å bevare stoffets kvalitet og mykhet. Med sin bærekraftige produksjonsprosess og fantastiske egenskaper, er Tencel kjoler et flott valg for de som verdsetter både stil og ansvarlig mote.